Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın Bapsı Uygulama Amacı Yangın baplarının üretim amacı benibeşer esenlığını koruyup yangın ve esrar gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Merdivenin çokliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni fasılasız bir şekilde olması gerekmektedir.

Yani, üs fark şudur: Yangın bapsı yangının yayılmasını kösteklemek sinein mutasavverken, ivedi çıkış bapsı yalnızca hızlı ve emniyetli tahliye için kullanılan bir kapıdır.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari konstrüksiyonsı ilkin bulunmak üzere tasarruf amacına ve kullanan nefer skorsına için tasarlanan kapıdır. Aynı anda birsonsuz insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, ali binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunduğu kızılışmutaş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar gibi binalarda yeğleme edilmektedir.

Bu nedenle yangın kaynaklı dirilik kayıpları evetşanmaya devam etmekte ve bu kalıp yangın merdiveni imalatı karınin gereken özenin gösterilmesi icap ettiğini kanıtlamaktadır. 

Yangın bapları periyodik olarak yoklama edilmeli ve falmları düzenli olarak konstrüksiyonlmalıdır. Kapının iyi çhileışmasını yağdırmak ciğerin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar daşenlerin durumu kontrol edilmeli ve gerekirse bakım dokumalmalıdır.

Kadim mimarilarda yapı dünyalarına çelik yahut yanmayan malzemelerden yapılan yangın merdivenleri, yeni dokumalarda (okul, aldatmaışdoneş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya komşu şekilde bayındırlık edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak yoklama şeşna düzenınmasına yardımcı olur ve yangının öteki bölümlere yayılmasını engelleyerek kişi kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da sınırlı standartlara bakarak üretilmek zorundadır. 

Yangın merdiveni, her çtay yapı içinde mevcut insanoğluın ve diğer hareketliların yangın veya herhangi bir ivedi gidişat esnasında hızlı ve emin bir şekilde tahliyesinin konstrüksiyonlmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri dirimsel öneme sahip, strüktürlması ıztırari, yapıların vazgeçilemez unsurları beyninde arsa almaktadır.

Eğer bir yangın kapısı bağırsakin paha araştırması kuruluşlıyor ise bu durumda en oflaz seçenek ihtiyaç olan bapnın bütün özelliklerini bir üretici veya satıcı ile kırışmak ve buna göre en essah fiyatı yok etmek olacaktır.

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü renk RAL 9002 olmakla beraber maksut bütün Yangın Kapısı RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması binalabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına şık faik kaliteli ısıyla genlehandan yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın kapısının (ivedi çıkış kapkaloriın) çizgi amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide dokumalmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir berkndaki kötü, yangın, gaz yağı vs. kadar durumlarda bir anlamda izolasyon katkısızlayarak bu menfi koşulların sair katlara intikalini mâni olmak yahut muhtemel olduğu derece geciktirmektir.

Report this wiki page